Renovering af badeværelse

Drømmer du om et nyt badeværelse?
Lad os hjælpe dig med realisere drømmen.

Badeværelsesrenovering af specialister

Har du gjort dig tanker om hvordan dit næste badeværelse skal se ud?

Vi forstår, at hvert badeværelse er unikt, og vi tilpasser vores tjenester til dine specifikke ønsker og krav. Vores mål er at skabe et badeværelse, der ikke kun er smukt, men også praktisk og funktionelt til din daglige brug.

Desuden er vi blandt branchens bedste til ombygning og renovering af badeværelser – men vi er også skarpe, hvis der skal etableres et helt nyt. Med mere end 20 års erfaring med at udføre totalentreprise på badeværelser, har vi store krav til materialer og overflader. Så med os som din samarbejdspartner er du sikker på at få et badeværelse, som lever op til alle krav og regler på området.

Processen fra A-Z

Uforpligtende tilbud

Vi snakker jeres ønsker og behov til nyt badeværelse igennem. Derefter modtager i et uforpligtende tilbud.

Detaljeret plan

Når i accepterer tilbuddet, udarbejder vi en detaljeret tidsplan og plantegning.

Nyt badeværelse

Vi går i gang med byggeprocessen. I modtager løbende opdateringer.

Ofte stillede spørgsmål

Det er naturligt at have spørgsmål når man står og skal have renoveret badeværelse eller bygget et nyt. Hvad er prisen? Hvor lang tid tager det?Hvilke regler er der?

Så her kan du finde svar på de mest hyppige spørgsmål vi får fra kunder om badeværelsesrenovering.

Hvad koster det at renovere badeværelse?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad renovering af badeværelse koster, da det afhænger af mange forskellige ting. Som f.eks:
– Hvilke materialer skal anvendes?
– Hvor omfattende er projektet?

Men med en to årtiers erfaring inden for renovering af badeværelse har vi god erfaring til at rådgive dig nærmere. Så skriv til os og få et konkret bud på lige præcis dit drømmebadeværelse

Hvor lang tid tager det at få renoveret et badeværelse?

Renovation af et badeværelse er en spændende proces, men det er naturligt at undre sig over, hvor lang tid det vil tage, før du kan nyde dit nye, opdaterede badeværelse. Svaret er ligesom prisen afhængig af flere faktorer som f.eks omfanget af arbejdet, og kompleksiteten af designet 

Men med en to årtiers erfaring inden for renovering af badeværelse har vi god erfaring til at rådgive dig nærmere. Så skriv til os og få et konkret bud på lige præcis dit drømmebadeværelse

Er der regler ved renovering af badeværlse?

Ja, der er regler og love, der gælder for renovering af badeværelser i Danmark. Fra  byggetilladelser, vådrumssikring,  til el-installationer og mange flere.

Med mere end 20 års erfaring med at udføre totalentreprise på badeværelser, har vi ekspertise nok til at sikre dig at du får et badeværelse, som lever op til alle krav og regler på området.

Fliser i kælderen

Rasmus har lagt fliser i vores kælder og repareret en sætningsskade til vores fulde tilfredshed. De er meget hjælpsomme og gør opmærksom på andre problematiske ting ved huset. Har ofte et løsningsforslag. De har godt humør. Opgaven blev klaret til aftalt tid og pris.

Verner

Fra Håndværker.dk

Fair pris

Jeg skulle have lavet afløb i mit badeværelse. Jeg havde fået et bud på pris, fra en anden murer, dette bud var helt hen i vejret. Så tilfreds med jeres tilbud.

Hanne

Fra Håndværker.dk

Renovering af badeværelse

Vi har fået totalt renoveret vores badeværelse, inden for den aftalte tidsramme og pris. Firmaet var meget behjælpelige med råd og vejledning samt at udføre de små ændringer der opstod undervejs. Flot finish, så de varmeste anbefalinger herfra.

Steen

Fra Håndværker.dk

Få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse

Har du brug for råd eller inspiration til renovering af dit badeværelse, så kan vi naturligvis også hjælpe dig med dette.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 28 55 15 08, eller brug kontaktformular hvis du ønsker at vi kontakter dig –  Vi ser frem til at gøre dit drømmebadeværelse til virkelighed. 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top