Tilbygning til hus samt ombygning eller renovering

Drømmer du om en større bolig, men er du samtidig rigtig glad for dit nuværende hus og dets beliggenhed? Så er det oplagt at få bygget en tilbygning i stedet for at flytte.

Hos Murermester Rasmus Gustavsen i Farum har vi over 15 års erfaring med både tilbygning til hus, renovering af hus og ombygning af hus, som vi blandt andet udfører for kunder i områderne omkring Værløse og Ballerup. Vi kommer dog også gerne uden for disse områder.

Vi er et professionelt murerfirma med mange års erfaring inden for forskellige former for tilbygning til hus. Derfor kan vi varetage mange forskellige opgaver hos både private og erhvervskunder. 

Hvad enten du drømmer om en mindre ombygning eller en større tilbygning til hus, så bør du med andre ord ikke holde dig tilbage med at kontakte os for professionel hjælp.

Mange muligheder ved tilbygning til hus

Inden for tilbygning til hus er mulighederne mange. Det er typisk både muligt at udvide huset opad, nedad eller udad, så det afhænger blot af dine ønsker og behov. Hvis der er mulighed for det, er det oplagt at udnytte husets tagetage med et eller flere rum. 

Ved langt de fleste boliger er det muligt at udvide med et ekstra værelse. Det kan enten være i form af et børneværelse, en udestue eller en entre.

Mulighederne er nærmest uendelige, når det kommer til tilbygning til hus, hvilket gør løsningen ideel hos mange forskellige kunder. Det kan eksempelvis være, at der er kommet et nyt familiemedlem til, som kræver mere plads, eller at børnene er fløjet fra reden, hvilket giver mulighed for ombygning af deres tidligere værelser. 

Hos os er det nærmest kun din fantasi, som sætter grænser for, hvad vi kan lave.

Fokus på godt håndværk hele vejen rundt

Ingen opgave er for stor eller for lille til os, og vi lægger altid stor vægt på at udføre opgaven med et altoverskyggende fokus på godt håndværk og god service. Alle i firmaet er dygtige og passionerede omkring arbejdet og sætter derfor en ære i at levere holdbare løsninger af høj kvalitet til hver eneste kunde.

Vi ved, at det ikke er en hverken nem eller billig beslutning af få bygget en tilbygning, og derfor skal den også være i orden og leve op til dine ønsker og forventninger. Derfor sørger vi altid for at have en tæt dialog med dig, hvor vi snakker om ønsker og forventninger, så du kan få lige det resultat, som du går og drømmer om. 

Vi holder dig desuden opdateret under hele byggeprocessen, så du ved, hvor langt vi er. Derudover forlader vi aldrig en opgave, før du har godkendt den og er helt tilfreds. 

Vi leverer kvalitetsløsninger til aftalt tid hver gang

Hvis du vælger os som din næste samarbejdspartner, er du garanteret kvalitetsløsninger hver eneste gang. Vi anvender nemlig udelukkende materialer fra anerkendte leverandører, hvilket er din sikkerhed for holdbare løsninger uanset opgaven. 

Du kan med andre ord trygt lade vores murerfirma være din næste samarbejdspartner, når du skal have en tilbygning til dit hus.

Udover at have fokus på at levere løsninger af høj kvalitet, så går vi også meget op i at overholde alle de aftaler, som vi indgår. Det gælder både i forhold til den tidsmæssige ramme samt det budget, vi skal holde os indenfor. 

Vi leverer med andre ord kvalitetsløsninger til aftalt tid og pris hver eneste gang. Derudover kan du forvente, at vi altid rydder op efter os selv, efter at opgaven er afsluttet, så du ikke skal bekymre dig om det.

Hvad koster en tilbygning?

Det er svært at give en eksakt pris på en tilbygning, da prisen varierer, alt efter hvilken opgave du skal have udført. Vi gør dog altid vores bedste for at sammensætte en så billig pris som muligt til den enkelte kunde. 

Vores priser afhænger af flere forskellige faktorer:

  • ​Størrelsen på tilbygningen
  • ​Valg af materialer
  • ​Om der skal lægges vand/varme ind.

Hvis du er i tvivl om, hvordan en tilbygning til hus opfylder alle dine krav og ønsker, så står vi klar til at give professionel vejledning og rådgivning. Vi hjælper med alt fra rådgivning om materialevalg til vejledning om selve udformningen af den nye tilbygning. Uanset hvor langt du er i processen, så er du altså velkommen til at søge hjælp hos os.

Kontakt os og modtag et godt tilbud

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig en konkret pris på din kommende tilbygning, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er et professionelt og kompetent murerfirma, som leverer kvalitetsløsninger lige efter dine ønsker til aftalt tid og pris hver gang.

Du er velkommen til at fortælle os lidt om din opgave, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. Du kan med fordel ringe til os på telefon 28 55 15 08, men du kan også skrive til rg2729@hotmail.com, hvis du foretrækker det, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi glæder os til at høre fra dig, og til at realisere de projekter, du går og drømmer om.

Hvad er dit navn? *
 
E-mail du kan træffes på? *
 
Beskriv opgaven du ønsker tilbud på
Vedhæft filer her
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Firma

Murermester Rasmus Gustavsen

CVR: 26502977​

Kontakt

Telefon: 28 55 15 08

E-mail: rg2729@hotmail.com