Nyt badeværelse eller renovering af badeværelse i totalentreprise

Drømmer du om et helt nyt badeværelse, eller trænger det eksisterende blot til en gennemgribende renovering? Så er du kommet til det rette sted. Hos Murermester Rasmus Gustavsen i Farum er vi blandt branchens bedste til ombygning og renovering af badeværelse samt etablering af nyt. 

Vi klarer både de små reparationer og den store modernisering for private og erhvervskunder i blandt andet Ballerup, Værløse og omegn.

Vi forvandler selv det mindste badeværelse til magelig luksus med fokus på funktion og æstetik, og vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dine ønsker og idéer, så både design og indretning passer til dit hjem. 

Hvad enten du drømmer om en større eller mindre renovering af badeværelse, så står vi klar til at hjælpe dig godt i mål. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

Få et nyt badeværelse med passende sanitet

Hos Murermester Rasmus Gustavsen har vi mere end 15 års erfaring med at udføre totalentreprise på badeværelser, så vi er en kompetent samarbejdspartner uanset opgaven. Vi er derudover leveringsdygtige i et stort udvalg af sanitet, så du kan få lige det, som passer ind i stilen hos dig, men som også opfylder alle dine krav og ønsker.

Der stilles strenge krav til materialer og overflader på badeværelset. Det gælder især ved brusenichen, badekar og håndvask, hvor vandpåvirkningen er størst. Med os som partner er du sikker på at få et nyt badeværelse, der til fulde lever op til alle krav og regler. 

Vi står for kvalitetshåndværk og sætter en stor ære i at udføre alt fra renovering af badeværelse til opførelse af nyt til vores kunders fulde tilfredshed.

Hvis du er i tvivl om, hvilken sanitet der egner sig bedst til dig, så tilbyder vi gerne professionel vejledning om det, så du kan finde den mest optimale løsning. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du mangler kompetent vejledning og rådgivning.

Vi udfører renovering af badeværelse til aftalt tid og pris

Vi går meget op i at være en pålidelig samarbejdspartner, hvor alle indgåede aftaler bliver holdt. Det betyder, at du kan forvente, at vi udfører badeværelsesrenovering eller etablering af et nyt badeværelse hos dig til den aftalte tid og pris. Det gælder altid uanset opgavens type eller omfang.

Vi sørger naturligvis altid for at holde dig godt informeret under hele processen, så du kan følge med i, hvor langt vi er. Vores erfaring har nemlig vist os, at det er en vigtig forudsætning for et godt samarbejde.

Vi er et team bestående af dygtige og erfarne murere, som alle er passionerede omkring sit arbejde. Derfor sætter vi en ære i at levere kvalitetsløsninger, som du kan få glæde af i mange år. Til det anvender vi udelukkende materialer fra anerkendte producenter, som garanterer solide og veludførte løsninger.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Den nøjagtige pris på renovering af badeværelse afhænger i høj grad af, hvor omfattende en renovering der er tale om. Det kan eksempelvis være, du ønsker en lille renovering af bad eller en større badeværelsesrenovering, hvorfor priserne er varierende. 

Du kan med fordel starte med at stille dig selv følgende spørgsmål:

  • ​Skal du have bygget et lille eller et stort badeværelse?
  • ​Er der tale om en omfattende renovering eller etablering af et helt nyt badeværelse?
  • ​Ønsker du en billigere eller dyrere løsning?
  • ​Hvilke materialer skal der anvendes?

Uanset hvad svarene til ovenstående spørgsmål er, så er du garanteret at blive mødt med fornuftige priser, hver gang du samarbejder med os. Vi holder os desuden ikke tilbage med at sammensætte et godt tilbud på lige netop din opgave. 

Selvom priserne holdes på et attraktivt niveau, så kan du forvente resultater af høj kvalitet, når du modtager professionel hjælp fra os. Du kan også høre mere om flisebelægning og tilbygning til hus.

Kontakt os for at høre om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for nyt badeværelse eller renovering af badeværelse hos dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 28 55 15 08 eller kontakte os på rg2729@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med gode råd og en mere konkret pris.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi glæder os til at høre fra dig, og til at realisere de projekter, du går og drømmer om.

Hvad er dit navn? *
 
E-mail du kan træffes på? *
 
Beskriv opgaven du ønsker tilbud på
Vedhæft filer her
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Firma

Murermester Rasmus Gustavsen

CVR: 26502977​

Kontakt

Telefon: 28 55 15 08

E-mail: rg2729@hotmail.com