Flisebelægning udført af professionelt firma

Drømmer du om at få lavet en ny indkørsel eller en ny terrasse, som pifter dit hjem op? Så er der professionel hjælp at hente lige her hos Murermester Rasmus Gustavsen. Vi har stor erfaring inden for flisebelægning og står derfor klar til at varetage alle opgaver inden for flisearbejde. 

Vi holder til i Farum, og derfor servicerer vi primært kunder fra Værløse og Ballerup, men vi kommer dog også gerne hos kunder uden for disse områder.

Her på siden finder du et professionelt murerfirma, hvis ansatte er dygtige og erfarne inden for faget. Vi er passionerede og brænder for at levere løsninger, som matcher dine drømme hver eneste gang. Grundet vores store erfaring kan vi løse enhver opgave inden for faget – såsom lægning af fliser.

Vi står til rådighed hos både private kunder og erhvervskunder, som mangler kompetent hjælp på området. Uanset om der er tale om en mindre eller større opgave, så kan du med fordel kontakte os for hjælp. Når du samarbejder med os, kan du forvente kvalitetsløsninger hver eneste gang, som du kan få glæde af i mange år.

Vi har stor erfaring inden for flisebelægning

Vi har mere end 15 års erfaring og er derfor i stand til at tage imod mange forskellige opgaver. Vi kan eksempelvis hjælpe med både vægfliser og trappefliser samt mange andre opgaver på området. Du bør med andre ord aldrig holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til flisebelægning. 

Nogle af vores primære arbejdsopgaver inden for faget er: ​

Hvis fliserne i dit badeværelse eksempelvis trænger til at blive udskiftet, eller hvis trægulvet i dit køkken skal erstattes af flotte fliser, så står vi klar til at hjælpe dig. Det gælder, uanset hvilken type af fliser der er tale om. Derudover kan vi også hjælpe med mange slags gulvfliser, som er meget holdbare og vedligeholdelsesfrie.

Modtag professionel inspiration og vejledning her hos os

Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der vil se bedst ud i dit hjem, og som ligeledes vil matche dine ønsker og behov bedst muligt, så hjælper vi dig ligeledes gerne med sådanne ting. Grundet vores store erfaring inden for belægning er vi nemlig i stand til at tilbyde professionel sparring, uanset hvad du mangler hjælp til.

Vi sørger derfor altid for at have en tæt dialog med hver enkelt kunde, hvor vi snakker om forventninger og behov, hvorefter vi laver en plan for, hvordan vi kan imødekomme disse på den bedste måde.

Det kan eksempelvis være, du gerne vil have nye fliser i dit køkken, men er i tvivl om, hvilke der egner sig bedst muligt afhængigt af dine behov. I det tilfælde står vi altid klar med professionel hjælp, hvor vi sammen finder den bedste løsning til dig.

Hvad enten du har helt styr på udformning og materialer eller mangler inspiration og vejledning, så er du med andre ord velkommen til at kontakte os.​

Vi garanterer en smuk flisebelægning hver gang

Det er ingen hemmelighed, at meget flisearbejde er besværligt at udføre, hvis ikke man har den rette erfaring og det optimale værktøj ved hånden. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der skal tages højde for, hvis belægningen skal være jævn, lige og holdbar. Derfor kan det i de fleste tilfælde godt betale sig at søge professionel hjælp, hvis ikke du har prøvet kræfter med flisebelægning før.

Når du samarbejder med os, er du garanteret smukke og holdbare løsninger hver gang. Det gælder, uanset om der er tale om en større eller mindre opgave, samt hvilken type belægning der er tale om. Vi leverer udelukkende løsninger af høj kvalitet, som imødekommer dine ønsker og behov på bedste vis.

Inden for flisebelægning er mulighederne mange. Der findes mange forskellige typer af fliser i mange forskellige farver og mønstre. Du har derfor rig mulighed for at skabe et helt unikt look ved hjælp af belægning, hvilket vi står klar til at hjælpe dig med. Har du særlige ønsker til mønster, farve og udformning, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for flere oplysninger

Kunne du tænke dig at få udført en professionel og smuk form for flisebelægning til en attraktiv pris, så er det altså på tide, at du kontakter os lige her på siden. 

Vores murer står klar til at hjælpe dig med at løse enhver opgave uanset omfang og type. Vi er kompetente til at varetage mange forskellige opgaver, som vi løser hurtigst muligt.

Hvis du ønsker at høre mere om vores priser, samt hvad vi kan gøre for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon ​28 55 15 08 eller på rg2729@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger efter dine behov.

Vi glæder os til at høre fra dig og udføre en smuk og professionel flisebelægning hos dig. Læs også mere om facaderenovering.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi glæder os til at høre fra dig, og til at realisere de projekter, du går og drømmer om.

Hvad er dit navn? *
 
E-mail du kan træffes på? *
 
Beskriv opgaven du ønsker tilbud på
Vedhæft filer her
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Firma

Murermester Rasmus Gustavsen

CVR: 26502977​

Kontakt

Telefon: 28 55 15 08

E-mail: rg2729@hotmail.com